default-header
Home Bedrijfsadvies op maat

Bedrijfsadvies op maat

Fisc-Account
Aan de Schoolweg 146 in Venlo is in een prachtig gerenoveerd monumentaal klooster Fisc-Account gevestigd. Het bedrijf is in 2006 opgericht en ontstaan uit een fusie tussen een accountantskantoor en een belastingadviesbureau. Fisc-Account heeft een zeer gevarieerde klantenportefeuille en is voor nagenoeg alle branches en sectoren van het MKB een betrouwbare partner voor de boekhouding en fiscale aangiften.

Wat maakt Fisc-Account bijzonder?
Fisc-Account is inmiddels een begrip in de regio. Door de jaren heen heeft het kantoor een uitstekende naam opgebouwd. Maar bij Fisc-Account willen we onze klanten meer bieden dan onze betrokkenheid en een uitstekende administratieve en fiscale ondersteuning. Daarom maken we binnen Fisc-Account gebruik van het MKS (ManagementKompassSysteem).

Wat is het MKS (ManagementKompassSysteem)?

Het MKS is een methodiek die speciaal is ontwikkeld voor het begeleiden en adviseren van MKB ondernemers. De methode is tot stand gekomen middels het combineren van uitgebreide omvangrijke praktijkervaring en een jarenlang promotieonderzoek. De MKS-methodiek is ontwikkeld voor bedrijven van twee tot honderd medewerkers, maar kan ook uitstekend worden toegepast voor zzp’ers. Het MKS is toepasbaar in alle denkbare branches. De methode is erop gericht om het voor u als ondernemer mogelijk te maken om samen met uw adviseur toekomstgericht te werken aan het optimaliseren van het rendement van uw onderneming.

Wat is het MKS (ManagementKompassSysteem)?

Van meer inzicht naar meer winst

Optimaliseren van het rendement klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe doet u dat?
Middels een gestructureerde aanpak waarbij we u intensief begeleiden en die onder te verdelen is in drie fases:

  1. Inzicht en bewustwording
    Om een verbeterproces in gang te kunnen zetten is het allereerst van belang om de uitgangspositie in kaart te brengen. Daarom bekijken we in deze eerste fase samen met u de actuele situatie en het verbeterpotentieel van uw bedrijf. Dat doen we middels een zogenaamde quickscan.
  2. Doorlichting van het bedrijf

Als de uitgangspositie en het verbeterpotentieel van de onderneming eenmaal duidelijk is kan worden bekeken welke stappen daadwerkelijk kunnen worden gezet om het verbeterpotentieel te realiseren.

Een bijkomend voordeel is dat uw adviseur tijdens deze sessies uw bedrijf door en door leert kennen, waardoor hij tegelijkertijd ook zijn financiële en fiscale adviezen nóg beter op uw individuele situatie kan toespitsen.

In deze fase stelt uw adviseur samen met u een actie- en verbeterplan op voor het nieuwe boekjaar om de eerder geformuleerde doelstellingen te realiseren.

  1. Bedrijfsbegeleiding

In deze fase vervullen wij als adviseur een coachende, sparrende en adviserende rol. De ondernemer levert wekelijks gegevens aanleveren die wij verwerken in een zogenaamd resultatenvolgsysteem. Via dit systeem passen wij een ‘continuous monitoring’ toe. Dat houdt in dat transacties, data en processen voortdurend gemonitord worden zodat u als ondernemer op ieder gewenst moment weet hoe u ervoor staat en hoe u presteert ten opzichte van het jaarplan. Dankzij de gebruikmaking van dit systeem zijn wij in staat om u op een gestructureerde en daadkrachtige manier te begeleiden bij het realiseren van uw doelstellingen.

Geïnteresseerd?

Hebben we uw interesse gewekt? Wilt u meer weten over de MKS-methodiek en hoe we die samen kunnen inzetten om ook uw bedrijfsresultaten naar een hoger plan te tillen? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak met u in om onder het genot van een kop koffie uw vragen te beantwoorden en nader in te gaan op de mogelijkheden.